Zomer 2023

Deze zomer werken wij vooral aan de werkbank om alle mooie opdrachten te maken die we gekregen hebben. Ik kreeg het vertrouwen van velen om een nieuw ontwerp te tekenen, of met hun eigen dierbare oud goud en edelstenen iets nieuws te creëren. Nieuwe opdrachten worden in het najaar weer aangenomen op afspraak.

Wanneer je al een sieraad van mij draagt, denk er dan ook aan om na de vakanties een keer langs te komen voor een clean/check-up. Stuur me wel vooraf even een berichtje.

In oktober openen we ons atelier weer om nieuwe collecties aan jullie te tonen waarbij we leuke acties hebben. Volg mijn social-media pagina’s voor de meest recente informatie en data van ’t Open Atelier. Zet ook je notificaties aan voor mijn verhalen en berichten om niets te missen ⇝ en wil je graag in de toekomst op de hoogte blijven? Stuur me een berichtje en ik voeg je toe aan de mailing-lijst van de nieuwsbrief.

Voor iedereen een hele fijne zomer waarbij je de zon vaak op je huid mag voelen!

Vriendelijke groetjes en tot ziens, Lonneke

 

Portfolio

Geef een reactie