Portfolio-socials

Facebook Posts

Lente kleurtjes; toermalijn, zircoon en saffier, in groene tinten. Mooi geslepen en vol schittering zijn ze er klaar voor om in een mooi nieuw lievelingssieraad te worden gezet.
Ik maak graag een persoonlijk ontwerp voor jou, als jij bij mij een steen koopt 💚 (en ik heb nog veel meer kleurtjes 😇)
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 day ago

Lonneke Keuten Goudsmid

Vingerafdrukjes zijn heel bijzonder.. je draagt ze van iemand die je dierbaar is.. ze kunnen je vertrouwen geven of troost. Je voelt de liefde en misschien wel een steuntje in de rug, wanneer je het sieraad even aanraakt. @ Lonneke Keuten Goudsmid ... See MoreSee Less

View on Facebook

Er zijn veel edelstenen waaruit je een keus kunt maken voor een nieuw sieraad! En wanneer je op een bijzondere manier een cadeau wil geven, kies dan de mooiste edelsteen en geef de intentie van het sieraad cadeau.
Samen met jullie ontwerp ik dan het sieraad van haar dromen.
.
www.lonnekekeuten.nl/ontwerp
Info@lonnekekeuten.nl
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 days ago

Lonneke Keuten Goudsmid

Van de oude ring was een steen verloren geraakt. De zettingen helemaal versleten. Nu mocht ik er een nieuwe ring van maken zodat de herinneringen behouden blijven.
👩đŸŧ‍🏭
Het is verstandig om minimaal 1x per jaar aandacht te geven aan een sieraad met edelstenen; tijdens het schoonmaken van jouw sieraden, controleer ik direct de zettingen. Slijtage wordt ontdekt en kan vaak worden verholpen waarmee je verlies kunt voorkomen. #goudsmidbestoranjestraat #nederlandsgildevangoudsmeden #goudsmid #bestnoordbrabant #alliancering #memoirering #recycledmetemotie @ Lonneke Keuten Goudsmid
... See MoreSee Less

View on Facebook

#recycledmetemotie
De 5 briljanten Ên het goud waren bijzonder belangrijk en mochten een plek in deze nieuwe ring krijgen. Bekijk het korte filmpje van de vorige post voor een impressie hoe dat gaat.
... See MoreSee Less

View on Facebook