Winkel

In de winkel ben je welkom om een nieuw lievelingssieraad te kopen, voor jezelf of voor een bijzonder cadeau. Bij mij vind je handgemaakte sieraden voor verschillende gelegenheden, draagbare sieraden, met diamant en vaak bijzondere edelstenen. Je hebt keus uit onze eigen Atelier Collectie en de unieke juwelen van onder andere Per Borup. Bekijk ook eens de klassieke groeibriljant sieraden, en onze unieke verlovingsringen.

De collectie gedenk sieraden van Touché Jewels laten je direct zien wat er mogelijk is met persoonlijke gravures en vingerafdrukken.

Voel je welkom om sieraden te komen passen, of een mooie edelsteen uit te komen zoeken, waar ik voor jou een uniek sieraad van kan maken. De openingstijden zijn afhankelijk van mijn aanwezigheid, dus als je speciaal op bezoek komt dan check gerust of ik er ben door even te bellen of whatsappen.

Levertijd

De meeste gouden trouwringen, verlovingsringen en diamant sieraden in de winkel zijn dummy’s en show modellen. Dit om onze eigen veiligheid en die van onze gasten te kunnen verzekeren. Een bestelling of persoonlijk ontwerp, wordt binnen enkele dagen of weken, in de juiste maat, kleur en met de juiste edelstenen, in de gewenste edele metalen naar wens gemaakt.

Wij zijn te vinden in Atelier Oranjestraat, Oranjestraat 15 – 5682CA Best.
Bellen en What’s app:  06 22514741
Mail: info@lonnekekeuten.nl