Algemene voorwaarden:

Wij hanteren de algemene voorwaarden van de Federatie Goud en Zilver. Deze zijn te downloaden op de site, liggen ter inzage in de winkel en het Atelier Oranjestraat en stellen we graag bij elke opdracht ter beschikking. www.fgz.nl

Privacy verklaring:

Lonneke Keuten Goudsmid vindt jouw privacy erg belangrijk en is zich er van bewust dat je vertrouwen stelt in ons bedrijf en we zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om je privacy te beschermen. Graag laten we je weten welke gegevens we bewaren en waarom we deze gegevens verzamelen.

Wanneer wij aan een opdracht beginnen verzamelen we persoonlijke gegevens zoals naam, adresgegevens en telefoonnummer. Wij bewaren jouw contact- en opdracht gegevens uitsluitend op de opdrachtbon. Dit om je te bereiken als een vraag ontstaat tijdens het vervaardigen van het sieraad, of je te laten weten dat het sieraad klaar is. Email adressen worden uitsluitend gevraagd en gebruikt met toestemming van de opdrachtgever. Deze persoonlijke gegevens worden nooit gedeeld met derden.

De opdrachtbonnen bewaren wij na afhandeling van de opdracht of krijgt u mee ter bewaring in eigen archief. Dit is enkel noodzakelijk voor garantie-, taxatie- en verzekerings- doeleinden. Ook kan het handig zijn mocht je jouw sieraad ooit verliezen. Zo kunnen we dat sieraad dan reproduceren en de voor jou de benodigde gegevens opzoeken voor de verzekering. Hierop staan je persoonlijke gegevens, de sieraad- opdracht gegevens en eventueel de gravures die we uitvoeren.

Wij bewaren geen digitale gegevens, behalve een officiële factuur. Daarop staan naam, adres en telefoonnummer. Deze facturen worden uitsluitend bewaard voor administratieve doeleinden en nooit gedeeld met derden. Enkel op verzoek van opdrachtgever verzenden wij facturen per email.

Beeldmaterialen van je sieraad worden bewaard zonder persoonsgegevens. Enkel en alleen met toestemming van jou als opdrachtgever worden deze beeldmaterialen gebruikt op website en social media accounts. Nooit met gebruik van persoonlijke gegevens.

Wij verwerken in sieraden ook gevoelige persoonlijke gegevens zoals vingerafdrukken. De vingerafdrukken worden digitaal bewerkt en bewaard uitsluitend met jouw toestemming. Deze worden uitsluitend gedeeld met onze vaste partner bij laser gravures. De afdrukken bewaren we 3 maanden ivm garantie doeleinden, waarna we deze verwijderen of aan opdrachtgever beschikbaar stellen. Indien gewenst en op verzoek van jou als opdrachtgever delen we met jou, via email, het digitale vingerafdruk bestand.

Als je meer wil weten over het gebruik of het vastleggen van jouw persoonlijke gegevens, of wanneer je gegevens wil laten wijzigen of verwijderen, kun je schriftelijk contact opnemen met Lonneke Keuten Goudsmid via info@lonnekekeuten.nl

Communicatie: Wij gebruiken geen cookies op onze website. Wij versturen ook geen nieuwsbrief. Indien een cursus of workshop start, dan verzenden wij enkel een email naar deelnemers, na gegeven toestemming voor het gebruik van hun email adres.

Onze Algemene voorwaarden worden bij elke opdracht beschikbaar gesteld en zijn via onze website in te zien.

We zijn lid van het Nederlands Gilde van Goudsmeden en waarborgen met zorg onze ambacht en ethiek. Als je verdere vragen of feedback hebt over dit privacy beleid kun je contact met Lonneke Keuten Goudsmid opnemen via:

info@lonnekekeuten.nl

+31 6 2251 4741
Oranjestraat 15
5682CA BEST

KVK: 52721787
BTW: NL142072382B01