Winter 2023

Deze weken werken wij vooral aan de werkbank om alle opdrachten af te maken die we mogen maken voor de feestdagen. Ik kreeg wederom vaak het vertrouwen om met dierbaar oud goud en edelstenen iets nieuws te creëren. 

Wanneer je al een sieraad van mij draagt, denk er dan ook aan om een keer langs te komen voor een clean/check-up. Dit kan op afspraak of tijdens de opendagen. Ook maken we graag tijd om oud goud te beoordelen voor een aankoop of voor maatwerk.

In 2024 gaan we nog meer de nadruk leggen op maatwerk. Sieraden die écht bij jou passen zijn toch elke keer weer uniek! De sieraden die we reeds gemaakt hebben als voorbeeld of voorraad bieden we daarom aan met échte aanbiedingen.

Volg mijn social-media pagina’s voor de meest recente informatie en openingstijden. Zet ook je notificaties aan voor mijn verhalen en berichten om niets te missen ⇝ en wil je graag in de toekomst op de hoogte blijven? Stuur me een email en ik voeg je toe aan de mailing-lijst van de nieuwsbrief. Nieuwe opdrachten worden in het voorjaar weer aangenomen op afspraak. Kennismaken kan tijdens de openingstijden.

Voor het einde van het jaar wens ik iedereen hele fijne feestdagen, waarbij je de warmte van je familie en vrienden mag voelen.

Vriendelijke groetjes en tot ziens, Lonneke

 

Mail me Portfolio

Geef een reactie