Winter 2023

Met het begin van een nieuw jaar kijk je ook altijd even terug. Daarbij ben ik meer dan dankbaar voor de juwelen die ik mocht maken voor alle mooie mensen die mij hebben bezocht. Waarbij ik naar hun persoonlijke verhalen mocht luisteren, we elkaar beter leerden kennen en zij mij het vertrouwen gaven om een nieuw ontwerp te mogen creëren, vaak met hun dierbare oud goud en diamanten.

Voor iedereen de allerbeste wensen voor een gezond en liefdevol 2023!

Volg mijn social-media pagina’s voor de meest recente informatie. Zet ook je notificaties aan voor mijn verhalen en berichten om niets te missen ⇝

Wil je graag in de toekomst op de hoogte blijven? Stuur me een berichtje en ik voeg je toe aan de mailing-lijst van de nieuwsbrief.

Vriendelijke groetjes en tot ziens, Lonneke

 

Portfolio

Geef een reactie