Ontwerp armband diamant

Ontwerp

Tijdens een gesprek komt de inspiratie voor een ontwerp uit jouw verhaal. Door de symboliek van de gelegenheid, de stijl van de toekomstige eigenaar van het juweel, of de reden van een cadeau. In de winkel en de goudsmederij op de Oranjestraat, kun je diverse handgemaakte sieraden bekijken, voelen en passen. Vaak legt dit de basis voor een nieuw ontwerp. Daaruit ontstaat dan weer een uniek en persoonlijk sieraad. Handgemaakt, met gebruik van oude ambachtelijke technieken, maar ook door het gebruik van de nieuwste 3D technieken.

Hiervoor maak je een afspraak, zodat ik ook echt de tijd vrij kan houden om in alle rust te luisteren en je de tijd krijgt om bijvoorbeeld edelstenen en diamanten zelf uit te zoeken.

Punt van aandacht:

Ik geef elke opdracht evenveel aandacht, klein of groot. Soms is een extra afspraak tussendoor ook prettig om een nieuw ontwerp door te spreken. Een goud-gieting met dierbaar eigen goud, het bewerken van vingerafdrukken of nieuwe ontwerpen vergen vaak meer tijd, dan een opdracht van een reeds ontwikkeld sieraad. “Goed werk; heeft tijd nodig”!

De meest voorkomende reparaties worden binnen 2 a 3 weken gereed gemaakt. Maatwerk en persoonlijke opdrachten hebben vaak 4 tot 6 weken tijd nodig. Indien eigen goud mag worden verwerkt zal dit 6 tot 8 weken zijn Ik ben afhankelijk van de verschillende technieken die ik gebruik, de gewenste materialen en natuurlijk de hoeveelheid aangeboden werk.

Indien er een speciale gelegenheid is voor een opdracht, probeer ik daarmee rekening te houden bij het plannen van een afspraak. Tijdens vakantieperiodes en de feestdagen wordt de levertijd vaak langer.