Ontwerp armband diamant

Ontwerp

Tijdens een gesprek komt de inspiratie voor een ontwerp uit jouw verhaal. Door de symboliek van de gelegenheid, de stijl van de toekomstige eigenaar van het juweel, of de reden van een cadeau. In de winkel en de goudsmederij op de Oranjestraat, kun je diverse handgemaakte sieraden bekijken, voelen en passen. Vaak legt dit de basis voor een nieuw ontwerp. Daaruit ontstaat dan weer een uniek en persoonlijk sieraad. Handgemaakt, met gebruik van oude ambachtelijke technieken, maar ook door het gebruik van de nieuwste 3D technieken.

Hiervoor maak je een afspraak, zodat ik ook echt de tijd vrij kan houden om in alle rust te luisteren en je de tijd krijgt om bijvoorbeeld edelstenen en diamanten zelf uit te zoeken.

Punt van aandacht:

Ik geef elke opdracht evenveel aandacht, klein of groot. Soms is een extra afspraak tussendoor ook prettig om een nieuw ontwerp door te spreken. Een goud-gieting met dierbaar eigen goud, het bewerken van vingerafdrukken of nieuwe ontwerpen vergen vaak meer tijd, dan een opdracht van een reeds ontwikkeld sieraad. “Goed werk; heeft tijd nodig”!

Sieraden uit de voorraad kunt u direct aankopen. Maatwerk en persoonlijke opdrachten hebben 6 tot 12 weken tijd nodig. Indien eigen goud mag worden verwerkt zal dit 10-16 weken kunnen worden. Ik ben afhankelijk van de verschillende technieken die ik gebruik, de gewenste materialen en natuurlijk de hoeveelheid aangeboden werk. Tijdens vakantieperiodes en de feestdagen wordt de levertijd vaak langer. 

Indien er een speciale gelegenheid is voor een opdracht met een deadline geef dat direct aan, dan kan ik proberen daarmee rekening te houden.