Gedenken & herinneren

Een nieuw sieraad, om iemand te herinneren of om een speciaal moment te bewaren. Voor jezelf, of als cadeau om iemand te helpen met een verlies om te gaan. Een sieraad kan dan troost geven.

Verhalen versterken de herinneringen. Vingerafdrukken, gravures, oud goud, edelstenen, haarlokjes of as; allemaal tastbare herinneringen voor een sieraad om te gedenken.

Altijd met zorg en aandacht, zal ik je helpen om de juiste keus te maken. De mogelijkheden zijn zeer gevarieerd en je kunt rustig de tijd nemen om de opties te overdenken. Zo zijn de meeste sieraden met een herinnering uniek en persoonlijk. Hiervoor luister ik graag naar jouw verhaal, want daarin ligt de inspiratie voor een persoonlijk sieraad. De sieraden gemaakt met oud goud zijn vaak maatwerk.

Wij hebben in de Atelier Collectie zelfgemaakte gedenksieraden. Daarin verwerken we graag persoonlijke symbolen, letters, as of haarlokjes en natuurlijk vingerafdrukken. Aan onze vaste collectie in de winkel, hebben we de sieraden van Touché Jewels toegevoegd. Ook hierin kunnen symbolische tekens, gravures, vingerafdrukken, as of haarlokjes worden verwerkt. De sieraden met vingerafdrukken en as zijn voorbeelden van de mogelijkheden.

Informeer gerust naar mijn aanwezigheid om de sieraden te komen bekijken: Contact