sieraden-gedenken

 

Gedenken

Een nieuw sieraad, of een sieraad gemaakt van dierbare juwelen, om iemand te herinneren, of om een speciaal moment te bewaren. Voor jezelf, of als cadeau om iemand te helpen met een verlies om te gaan. 

Soms zijn emoties moeilijk te verwoorden. Een sieraad kan troost geven. Vingerafdrukken, gravures, oud goud, edelstenen, haarlokjes of as; allemaal tastbare herinneringen voor een sieraad om te gedenken.

Altijd met zorg en aandacht, zal ik je helpen om de juiste keus te maken. De mogelijkheden zijn zeer gevarieerd en je kunt rustig de tijd nemen om de opties te overdenken. Zo zijn de meeste sieraden met een herinnering uniek en persoonlijk, maatwerk. Hiervoor luister ik graag naar jouw verhaal, want daarin ligt de inspiratie voor een persoonlijk sieraad.

Wij hebben in de Atelier Collectie zelfgemaakte gedenksieraden. En aan onze vaste collectie in de winkel, hebben we de sieraden van Touché Jewels & Soulmate-Treasure toegevoegd. Ook hierin kunnen symbolische tekens, gravures, vingerafdrukken, as, of haarlokjes worden verwerkt. De sieraden met vingerafdrukken en as zijn voorbeelden van de mogelijkheden.