Goud recyclen

goud-smelten
Sieraden van toen, vermaken naar de smaak van nu. Omsmelten van oud goud, wanneer de herinnering bewaard mag blijven en een nieuw verhaal mag gaan vertellen. Het verwerken van die verhalen is heel persoonlijk, het liefst in een ontwerp voor een draagbaar sieraad, wat een leven lang mee gaat! Vermaken van een sieraad uit een erfenis of een dierbare trouwring, om juist de herinnering te versterken. Het op maat maken van sieraden uit een nalatenschap, herstellen en reinigen is vaak prima te doen. Oude dierbare sieraden, verkregen uit een erfenis, of jarenlang gedragen en nu versleten. Misschien niet meer van deze tijd. Vaak met kleine aanpassingen; grote veranderingen. Mooie edelstenen, zomaar ergens in een doosje. Met samenvoegen kan er een nieuw sieraad ontstaan, te dragen zoals jij dat wil. Maak eens een afspraak, kom er gerust eens mee langs, dan kijken we samen naar de waarde en de emotionele verbinding.